Vásárok, rendezvények,

ahol megtalálhat minket.

***

Papírok különleges alkalomra.

(Születésnap, esküvő, ballagás, anyák napja, stb.)

 


Szállítási díjai

 


 

 

 

 

 

Térképek

 

Nem merített papírtermékek!

 

Tekinse meg a közigazgatási térképet új weboldalunkon,

kérem kattintson ide.

 

A Magyar Állam közigazgatási térképe, 1870

 

A Hatsek Ignác magyar királyi térképész által négy szelvényben készítetett "A Magyar Állam Közigazgatási Térképe" kőnyomat 1870-ben készült, mérete 139x89 cm.

 

A reprint kiadás a térkép eredeti méretében mutatja be a Magyar Szent Korona országait, megőrizve a gyönyörű kőnyomat hangulatát és szépségét. A térkép hengerelve, erős védőtokban, elegáns kivitelben kerül postázásra.

 

Tekintse meg a térkép fotóit!

 


 

Magyarország borászati térképe, 1880

 

Tekinse meg a borászati térképet új weboldalunkon,

kérem kattintson ide.

megérkezett, újra rendelhető

 

 

Az impozáns méretű, 90x63cm-es, 1880-ban készült térkép összesen 41 borvidéket sorol fel, külön hangsúlyozva az egyes borvidékek, borkerületek határait, melyek beosztása a politikai nagy körzetekhez igazodik. A térképet az esztétikum és a praktikum egyaránt jellemzi, hisz a maga idejében gyönyörű látványa mellett a magyar borok közvetett reklámozását is megcélozta.

 

A Magyarország borászati térképe térképhez külön kiadványt mellékelünk. Az 1880, 1881, 1883 és 1884-es Magyar Borászati Törzskönyvnek anyagából összeállított kiadvány révén az érdeklődők rálátást nyerhetnek a korabeli magyar bortermelésre, s segédkönyvként is forgathatják a térkép tanulmányozásakor. A térkép kiváló kiegészítője, dísze lehet a pincének, otthoni borállványoknak, de tökéletes ajándék is egyben. A térkép hengerelve, erős védőtokban, elegáns kivitelben kerül postázásra.

 

Tekintse meg a térkép fotóit!

 


 

Borászati térkép rendelés

 


 

A Magyar Szent Korona országai, 1910

 

Vadonatúj termékünk, amely bemutatja a Magyar Szent Korona országainak településeit és közigazgatását az 1910-es években. Mérete: 66x49cm A térkép tetején és alján lévő fapálcák segítségével, egyszerűen és könnyen felakaszthatja a falra. A térkép hengerelve, műanyag tokban, elegáns kivitelben kerül postázásra.

 

Tekintse meg a térkép fotóit!

 


 

Magyar királyok

 

Vadonatúj termékünk, amely bemutatja a magyar királyokat, fejedelmeket, kormányzókat és elnököket a honfoglalástól a XX. század végéig. Mérete: 66x49cm. A térkép tetején és alján lévő fapálcák segítségével, egyszerűen és könnyen felakaszthatja a falra. A térkép hengerelve, műanyag tokban, elegáns kivitelben kerül postázásra.

 

Tekintse meg a térkép fotóit!

 


 

Asztali, kisméretű kétoldalas térkép

 

A térkép egyik oldalán a Magyar Szent Korona országainak fontosabb településeit és közigazgatását találhatjuk az 1910-es években, míg a másik oldalon a megyék megnevezése és címerei találhatók. Mérete: 29,5x23cm. Kiváló dísz az asztalon, de bármely más helyen is jól mutat. A térképet megerősített A/4-es borítékban

adjuk postára.

 

 

Tekintse meg a térkép fotóit!

 


 

Kisméretű térkép a trianoni döntés következményeiről

 

A térképet mozgatva megjelenik a régi "nagy" Magyarország az akkori megyéket feltüntetve, majd újabb mozgatás után a mostani Magyarország jelenik meg a mostani megyékkel és a szomszédos országokkal. Mérete: 14,8x10,5cm.

 

Tekintse meg a termék fotóit!

 

 

 

 

 

( ( (  Termékek megrendelése ) ) )

 

( ( (  Árajánlat kérése  ) ) )

 

( ( (  Üzenet küldése  ) ) )

 

E-mail:    info@meritettpapir.hu

 

Telefon:  06-30-281-6881  -  Gálosi Lajos

 

  

 

www.meritettpapir.hu - sndk © 2004-2006 - Minden jog fenntartva!

 

Frissítve: 2006-05-27

 

Ajánlott felbontás: 1024*768

 

 

 

     websas.hu         

Legkedveltebb termékek

 

 

Székely himnusz

 

 

Nagymamámnak

 

 

Horgász

 

 

Ajándékok

 

További termékfotók...

 

 

Partnerek:

 

papír.lap.hu

népművészet.lap.hu

magyartermék.lap.hu

meghívó.lap.hu

ajándék.lap.hu